family cook link
LIFESTYLE IN ONE PLACE.
Advertisements

irissentialpjey arosa.my

  • #Repost . Sorry terfeeling kejap. Sebab apa? Hm sebab perfume ni memang wangi. Dahlah wangi, tahan lama pulak tu haih🙈🌹 Fiyah guna dua kali sembur je dh boleh tahan 8jam wangi dia tau! Haa korang pun kena dapatkan AROSA BODY MIST di @arosa.my sekarang😘💕 Harga berpatutan. Ngam jugak untuk bagi hadiah dekat org yg tersyg💐💕
    2017-09-20 19:45:08

  • Have a happy Wednesday guys ❤ - #irissential #yourskincarediary #happiness #pinkquotes
    2017-09-20 06:58:11

  • Our lipscrub flavour ❤ Add in the new one Strawberry cheesecake Cotton candy Creme brulee Yumsss 😍 Only rm9 guysss so whatsapp 0194418463 nowww! - #sayajuallipscrub #lipscrubarosa #lipscrubcomel #irissential #arosa #homemade #cottoncandylips
    2017-09-19 05:06:17

  • Rainbow lipscrub anyone? Tak boleh cari anywhere else dah sini je yg ada 🙄😏 Rm9 only today ada pos so if nak join whatsapp 0194418463 - #sayajuallipscrub #rainbowlipscrub #lipscrubarosa #lipscrub #cottoncandylips
    2017-09-18 20:46:16

  • This combination is da bomb for sure 🎈 One for your body and one for your face 🎀 Body mist: mengharumkan badan dengan 3 bauan lembut dan segar yg feminin Coffee scrub: the famous scrub yg semuaaa org tergilakan, has a strong coffee like smell for your spa day at home 🍵 Be careful guys these two are da bomb for sureee! Only rm60 for both including postage 😚 whatsapp 0194418463 okay? - #sayajualcoffeescrub #sayajualbodymist #irissential #arosa #bodymistwangi #luxecoffeescrub
    2017-09-16 06:03:13

  • Sabun best seller sejak dari zaman iris lagi! Hmmm maybe sbb semua ief xleh move on dgn bau dia yg super duper soft and calming tu 🎀 mcm bau mkanan pon ada mcm bau sabun pon ada, ishh kalau boleh buat lilin aromaterapi mmg nak buat bau ni 😗 hehehe btw this yummy rice milk soap is only rm18 Siapa yg nak combat jerawat kulit berminyak and cerahkan kulit highly recommendeddddd! - #sayajualsabunsusuberas #sabunberasarosa #sabunsusuberas #ricemilksoap
    2017-09-16 03:39:32

  • Body mist anyone? This one is my personal fav as it smells so divine 😍 Body mist kecik ni will surely tick off your list: ✅ travel friendly ✅smell so good ✅affordable Rm25 only so whatsapp 0194418463 kalau awk teringin nk tukar wangian awk orrr sesuai jugak if nak ada org notice awk sbb seriously with this everyone will notice you! Hehe #sayajualbodymist #eausosweet #vanillaflavour
    2017-09-16 01:37:27

    Comments (2)
    Fie:
    Brape bau yang ada sis @arosa.my


    irissentialpjey:
    @f_i_e_s_y_a ada 3 bau dear eau so attractive eau so sweet eau so sexy 🎀



    Likes (53)
    Nurul Hani Amirah



    Ahmad Fadzley



    Nratykah . zzz



    Cuci Cuci





  • Ada yg tgh cari lipscrub comel utk mencantikkan bibir? Haaaa jgn cari lagi dkt sini ada hehe 🎀 Bentuk candy lagi tuu mana nak cariii 😍 One piece for rm9 Dapat menghilangkan kulit mati yg kering dkt bibir Memerahkan bibir secara semulajadi Memberi kelembapan pada bibir 😗 Try this nowww! Whatsapp 0194418463 - #sayajuallipscrub #lipscrubcomel #cottoncandy #feelinlove
    2017-09-14 08:02:07

  • Order for yogic sleep is now open as usual tau 😁 kita dh restock bnykkk so siapa yg teringin nk try our organik mosturiser yg bebas kimia please do whatsapp 0194418463 - Rm30 for 50g in a cute package 🎀 anything bole tnya dkt no di atas - #sayajualyogicsleep #yogicsleep #irissential #arosa #homemade #mosturiser #makeupbase
    2017-09-14 00:39:30

  • Fuhhh mengancam gila coffee scrub nii, lepas dh scrub or mask coffee pastikan cuci muka rice milk soap kami ye? Super duperrr wangi and best smpai hilang habis minyak dkt muka tu haa 😁 Combo dua ni cuba teka brapa? Cuma rm53 je tau full set dh lengkap utk jaga kulit muka and badan sbb yg ni mmg boleh pakai for both 🎀 Siapa nak place order whatsapp 0194418463 okay? Sementara duit masih berbaki didalam bank meh grab cpt nti melepas pulakkk hihi - #sayajualcoffeescrub #sayajualmilksoap #ricemilksoap #luxecoffeescrub
    2017-09-12 10:20:06

  • Rainbowww theme WHITENING body scrub 🌈 DARI ATAS: Cheering cherry bau soft and fresh tomato Milky vanilla bau vanilla susu Tropical sensation bau mirip perfume victoria secret bomb shell 🌏 Booommm cuma rm20 boleh dpt kulit cerah berseri 😊 #sayajualbodyscrub #whitensyourbody #whiteningbodyscrub #perfectforsunburnhand
    2017-09-12 08:24:02

  • Aduhhh manis sgt semua customer #arosangels ni, bidadari turun dari syurgakah? Hehe 😉 Nak putih jom beli whitening body scrub, the one she is holding is milky vanilla 😊 Rm20 not inc pos whatsapp 0194418463 Mencerahkan Memutihkan Hilangkan sunburn Wangi gilos gituuu! #sayajualbodyscrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #milkyvanilla
    2017-09-12 02:45:24

  • Dah try our Magic Face Scrub? This one kami create specifically for org yg skin cuma prob kusam kering and nak take care for the long run! Sbb tu ada pitera sbb pitera maintain keremajaan kulit gituuu 😍 so kalau kekakak yg cari scrub muka homemade meh try our face scrub ye 😊 Rm29 only without postage Whatsapp 0194418463 - #sayajualfacescrub #facescrub #magicfacescrub #pitera
    2017-09-11 22:53:24

  • Siapa yg order yogic and coffee scrub last week? Ada dpt free gift kan tanda sorry sbb lewat possss 😘 hehehe thank you for your support! - Arosa lover yg nak beli coffee scrub atau yogic sleep now is the time smua fresh batchhhh! Lagi meresap masuk ke dalam kulit ha gituuu! Whatsapp 0194418463 okay? Now now - #sayajualcoffeescrub #sayajualyogicsleep #luxecoffeescrub #yogicsleep #stockupdate
    2017-09-11 08:18:23

  • Hello, do you need help with your face? Kusam? Dry skin? Arosa Magic Face Scrub is here to helppp! Dgn gabungan pitera dan essence yg terdapat dalam scrub mampu membersihkan wajah dari jeragat dan jerawat 😀 Cuma rm29 tapi dpt result mcm pakai SKII! WHATSAPP 0194418463 OKAY ESOK POS! - #sayajualfacescrub #magicfacescrub #facescrub
    2017-09-09 12:50:36

    Comments (0)

    Likes (49)
    Mohd dzulkifley









    PLUS SIZE CLOTHING





  • Amalkn magic face scrub utk tanggalkn sel kulit mati dkt muka tu confirm muka akan jadi halus segebu telur baru dikupas giteeww 😀 Magic face scrub juga ada ektrak pitera dlm tu sama mcm SKII but we sell it at so much cheaper rm29 only whatsapp 0194418463 now! Esok Pjey ada buat postage - #sayajualfacescrub #magicfacescrub #pitera #SKII
    2017-09-09 10:16:31

  • Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘ #arosangels mmg the best lah! Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 0194418463 okay utk place order sbb esok ad postage - #irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa
    2017-09-09 03:07:40

  • Nah seketul coffee scrub! Siapa yg dah join order tuuu wait ha next pos is on ahad! Usually take one day to smpai if bandar besar but kalau kampung and so on will take two to three days 😊 cannot waittt for spa session with my bestmate todayyy! 😉 psstt: this coffee scrub is only rm27 🍵 you'll for sure thank me if you love coffee - #sayajualcoffeescrub #coffeescrub #irissential #arosa #luxecoffeescrub
    2017-09-08 07:03:15

    Comments (0)

    Likes (61)
    Alia Marno



    |Norah|



    هاني🌸



    new acc





  • Yayy finally bekas coffee scrub dh sampai and yogic pon dh restock yayyy! Jom guys berluxe coffee scrub hujung minggu ni 😊 Ramai ramai beli or sorg beli share satu rumah ha gitu rm27 jurrr yogic pulak rm30 whatsapp 0194418463 okay? - #sayajualcoffeescrub #sayajualyogicsleep #yogicsleep #luxecoffeescrub
    2017-09-07 07:05:04

  • The reason why everyone needs our lipscrub! Look at those rainbow colourrrrr 🌈 Rm9 jurrr guys whatsapp 0194418463 utk bibir cantik berseri 😀 - #sayajuallipscrub #cottoncandylips #cottoncandy
    2017-09-06 08:30:37


#Repost . Sorry terfeeling kejap. Sebab apa? Hm sebab perfume ni memang wangi. Dahlah wangi, tahan lama pulak tu haih🙈🌹 Fiyah guna dua kali sembur je dh boleh tahan 8jam wangi dia tau! Haa korang pun kena dapatkan AROSA BODY MIST di @arosa.my sekarang😘💕 Harga berpatutan. Ngam jugak untuk bagi hadiah dekat org yg tersyg💐💕
source:www.instagram/arosa.my