family cook link
LIFESTYLE IN ONE PLACE.
Advertisements

irissentialpjey arosa.my

  • Feedback dari hati one of #arosangels 🦄 Thank you for being so sweet and awesome and keep supporting Arosa! Anything just whatsapp je 0194418463 tau, nak sharing sharing selfie ke sgt welcomeee! - Love, Pejey 💟 - #feedbackbodyscrubarosa #feedbacklipscrubarosa #feedbackyogic
    2017-07-26 11:16:58

    Comments (0)

    Likes (28)
    Tasha



    ᎾᎾ'



    Kikyy



    PLUS SIZE CLOTHING





  • Kalau kulit jerawat apa solutionnya? Ni Pejey nk share, just use our organic skincare with coffee scrub 😚 Dlm skincare tu dh ada night remedy, cleanser and toner cuma scrub je tmbh coffee scrub! Yelah nak apply any skincare nak bagi berkesan kena lah scrub dulu buang kulit mati and clogged pores tu! - Lepas dh scrub, apply Jeylita senang je meresap masuk terus dlm kulitt ha gituhh. Siapa nak jelita ingat Jeylita okeh? - Whatsapp 0194418463 😀 - #infoarosa #organicskincare #jeylitaskincare #coffeescrub
    2017-07-26 08:41:03

  • Makin lama makin suka! Yep sbb our face scrub punya tekstur makin ramai yg jatuh cinta eventho selalu diorg try coffee. Now nak ambik dua dua dah pulak 😆 Yep coffee is more to merawat and face scrub pulak untuk maintain muka while bersihkn muka dari clogged pores tu! Make sure you scrub your face once in a while okay? Do whatsapp 0194418463 esok last postage this week! Meh joinn 💟 - #sayajualfacescrub #magicfacescrub #piterainabekas
    2017-07-26 07:36:28

    Comments (0)

    Likes (38)
    Ijaaa🌸



    nikeddry 17 KL






    Amanda Rahman





  • Tracking Selasa 25.07.17 💟 - 1. EH490652732MY - Raifina Aqilah 2. EH490652746MY - Ana Nasuha 3. EH490652750MY - Nurhazwani Aziz 4. EH490652763MY - Azizah Aziz 5. EH490652777MY - Nurul Nadia - Tho those yg nak join postage last minggu ni which is Khamis just pm or dm or whatsapp 0194418463 okay? We will try our best to entertain you!
    2017-07-25 20:15:17

  • Kalau kulit kering nak rawat mcm mna? Soalan yg sgt sgt bnyk org ajukan dkt team arosa, so guysss this is a must try ok! Coffee scrub function as exfoliating product for renewal of your skin while yogic works wonder in providing all the moisture that your skin needs! These two together? Bammmm kebabooom meletopsss sgt efek dia! Mmgg sgt sgt recommended! - #infoarosa #cararawatkulitkering #coffeescrub #yogicsleep
    2017-07-25 11:34:35

  • Jeylita in da houseee! Haaa cpt cpt dh gaji kan? Siapa nak berjeylita jom lekas dm or whatsapp 0194418463 😁😙 Stay Jeylita be Jeylita 😀 - #jeylitaskincare #organikskincare
    2017-07-25 10:06:13

  • Dua tiga menjak ni ramaiiiii sgt pengguna setia arosa repeat order sabun and face scrub, diorg ckp best sgt guna sbb muka jadi lembap bila guna! Wauuu, ada yg smpai 5 tahun dah support kami setia dari zaman irissential dulu! Thanks for all your support guys we are truly humbled by it! 💟💟💟 - #feedbacksabunberasarosa #ricemilksoap #sabunberasarosa #sabunberasiris #irissential #arosa #homemade #feedbackfacescrubarosa
    2017-07-25 08:43:04

  • Arosa Your Skincare Diary! Nak tido dah ni dah cuci muka dgn sabun Arosa? Or dah tempek muka dgn yogic sleep? Sebelom tu scrub bibir dulu dgn lipscrub tau! Esok bangun pagi jgn lupa scrub bdn dgn body scrub untuk hilagkn segala kerak kerak dkt bdn tuuu! And jgn lupa apply coffee mask bila mlm untuk detox muka tau Bila nk pergi kerja or school wajib kena sembur body mist supaya lebih confident bila bdn berbau harummm! - Jomsss whatsapp 0194418463 untuk more detail! - #yourskincarediary
    2017-07-24 11:50:28

  • Dah malam ni, ready dgn yogic sleep sebelom tido untuk muka soft mcm bayi esok pagi 😙 - Yogic baru restock so siapa yg asyik melepas nk beli yogic whatsapp 0194418463 ye esok ad postage Selasa tau 🍑 - #sayajualyogicsleep #yogicsleep #sleepingmask
    2017-07-24 10:48:23

  • Postage Ahad 23/07/2017 - 1. EH490652729MY - Elviana Peter 2. EH490652729MY - Aida Rosli 3. EH490652729MY - Lina Shari - Settle postage Ahad jom next pos hari Selasa pulakk, semua tggu gaji leee tuu 😗
    2017-07-23 21:01:15

  • Semua org bila nak beli Arosa mesti tnya yg mana lagi better ehhh? Emmm I suggest to take both because both is for different purpose! Coffee untuk merawat kulit especially jerawat and pores, while face scrub untuk melembutkn and anti aging! Dua dua ni together? Meletopsss sgt efeknya tauu so whatsapp 0194418463 semua dah nak gaji knnn? - #arosafact #arosainfo #nakbeliygmana #beliduaduaterus
    2017-07-23 10:37:29

  • Kalau nk travel apa pilihan pewangi korang? Mestilah yg jenis senang dibawak kan? Yeppp that is our goal with arosa mini body mist! Senang dibawak sumbat je dlm purse or handbag serius sgt comel tapi lamaaaa tau tahan! Ko jangannn! Rm25 for 60 ml to me sgt berbaloi plus wanginyaa ya Ampunnn serius rasa semangat nk travel bila bau wangi! Takdelah bila nak selfie rasa takot sbb takot org sebelah bau bdn kepam! Yeppp whatsapp 0194418463 okay? Semua pertanyaan or nak bersembang ke semua bolehhh! - #sayajualbodymist #bodymistarosa #arosabodymist #minibodymist #travelfriendly
    2017-07-23 08:50:26

  • Yep yg ni mmg proven tauuu sekali scrub je terus rasa tgn tu halus lembut gebu! Pakai magic apa tah letak dlm botol scrub tu hishhh 😜 - Awk awk kena cuba tauuuu, serius bau dia pulak emmmm bestnya lahai 😗 Whatsapp 0194418463 untuk pertanyaan dan pembelian - #feedbackwhiteningbodyscrubarosa #arosawhiteningbodyscrub
    2017-07-23 04:43:53

  • Sebab apa kena scrub bibir tuuu? Sbb selalu kalau mls minum air dah la cuaca sekarang panas kering mesti bibir tu merekah rekah pastu pergi kopek smpai berdarahhhhh! No no no! No more of that please, just scrub je your lips guna lipscrub kami ni confirm terus happy sbb bibir dah cantik balek 😙 Whatsapp 0194418463 - #sayajuallipscrub #lipscrub #cottoncandy #candyinajar
    2017-07-23 00:13:22

  • Nak muka smooth selembut bayi? Scrub awayyy dead skin cells dkt muka tu dgn Magic Face Scrub kamiiii! - Nourishing pulak tu sbb ad pitera sekali 😙 definitely a must time cuaca panas kering ni! If your skin feels dry, you defo need Arosa Magic Face Scrub! Whatsapp 019441843 - #sayajualfacescrub #magicfacescrub #enhancewithpitera
    2017-07-22 07:30:03

    Comments (4)
    :
    ada agent Batu Pahat tak? kalau ada nk cod, dpt cpt sikit hehe


    irissentialpjey:
    yess ada @hidayahlahhh boleh deal dgn @ernyafli atau @nurannahdi


    irissentialpjey:
    @tufaz_collection jugak di johor


    Gambir Emas.Besar.Panjang.:
    awesome pic



    Likes (62)
    Agus P Riza U



    Mimi Jalil 18 | MY



    Cikgu FbAds, Fbads Manager



    irissentialpjey





  • Postage Khamis 20.07.17 🦌 - 1. EH490652658MY - Noor Amanda 2. EH490652661MY - Liyana Izzati 3. EH490652675MY - Nur Liyana 4. EH490652689MY - Nur Nisa 5. EP365277290MY - En Mustakim Zahari 6. EH490652692MY - Noorhaslin - Settle sudah postage for today yippieee 🐴🐴🐴 so jom place order for next postage which is Ahad pulakk 🐗
    2017-07-20 20:32:10

  • Magic Face Scrub by Arosa benefit 🍉 - Seriously the tekstur is so soft tak rasa mcm tgh scrub muka pon! To those yg tak suka rasa kasar coffee scrub boleh try face scrub tau 🍎 definitely worth every cent! Nti muka soft mcm babies butttt! So any inquieries just whatsapp 0194418463 - Kita tau awk semua tggu gaji 😉😜 - #infoarosa #arosainfo #facescrubbenefit
    2017-07-20 04:29:02

  • Abam abam pon guna Arosa Luxe Coffee scrub tau 😆 Beauty is universal katanya 🍑 So yg nk scrub hjung mggu ni merelaxkan minda jomsss whatsapp je 0194418463 smpt je nk selit for postage today! - Esok smpai zasss! - #sayajualcoffeescrub #coffeescrubviral #coffeescrub #luxecoffeescrub
    2017-07-19 23:47:53

  • Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈 Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎 Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau 🍉 Esok ad postage jom whatsapp 0194418463 tau! - #feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa
    2017-07-19 09:21:27

  • Yg ni mmg underrated tau but this is where Arosa starts 5 years ago. Dulu dikenali sbgai Irissential, and kami juak soap je lepas tu baru dpt idea berkembang nk jual produk laen 😙 - Ramai customer ckp mmg suka sgt dgn rice milk soap ni tau, cuma RM18 je guys dpt all this benefit 😆 So joms whatsapp 0194418463 now - #arosafact #ricemilksoap #sabunsusuberas
    2017-07-19 06:10:16


Feedback dari hati one of #arosangels 🦄 Thank you for being so sweet and awesome and keep supporting Arosa! Anything just whatsapp je 0194418463 tau, nak sharing sharing selfie ke sgt welcomeee! - Love, Pejey 💟 - #feedbackbodyscrubarosa #feedbacklipscrubarosa #feedbackyogic
source:www.instagram/arosa.my