family cook link
LIFESTYLE IN ONE PLACE.
Advertisements

irissentialpjey arosa.my

  • Tetiba Face Scrub homemade kita ni menjadi kegemaran ramai!! Sbb dh ramai org mula tauu akan kelebihan beras pitera. Aalaaaaa mcm sk11 duk guna tu, beras pitera ni bukan murah tau. Kita import khas dr Jepun lagi!

Korang boleh beli ni dengan hanya RM29 sahaja. Boleh pakai smpai 2-3 bulannnn. Wuyoh! Jimat x jimat?
    Tetiba Face Scrub homemade kita ni menjadi kegemaran ramai!! Sbb dh ramai org mula tauu akan kelebihan beras pitera. Aalaaaaa mcm sk11 duk guna tu, beras pitera ni bukan murah tau. Kita import khas dr Jepun lagi! Korang boleh beli ni dengan hanya RM29 sahaja. Boleh pakai smpai 2-3 bulannnn. Wuyoh! Jimat x jimat?
    2017-05-27 23:58:10

  • Apa ni yg cinonet ni????? Haaaa korang kalau ada masalah bibir gelap/ merekah boleh cuba ni tau!! Ni power ni waalaupun kecik!
    Apa ni yg cinonet ni????? Haaaa korang kalau ada masalah bibir gelap/ merekah boleh cuba ni tau!! Ni power ni waalaupun kecik!
    2017-05-25 13:17:57

  • Posted on 23 Mei 2017

1. EP278575507MY - En. Mustakim 
2. EH462410770MY - Syamila
3. EH462410823MY - Amar Hazdwan 
4. EH462410783MY - Rakinah Razak
5. EH462410797MY - Nur Afiqah
6. EH462410806MY - Dyana Hafizah
7. EH462410810MY - Maizatul Suhairrah

Posted on 25 Mei 2017

1. EH462410837MY - Liyana Izzati 
2. EH462410845MY - Faris Ikram
3. EH462410854MY - Elysandra
4. EH462410868MY - Ellyka Elvis
5. EH462410871MY - Nur Khairunisa
6. EP267881996MY - Mohd Firdaus
7. EH462410885MY - Noor Fazira
8. EH462410899MY - Lutfi
9. EH462410908MY - Siti Zubaidah

Thank u korang!!!!
    Posted on 23 Mei 2017 1. EP278575507MY - En. Mustakim 2. EH462410770MY - Syamila 3. EH462410823MY - Amar Hazdwan 4. EH462410783MY - Rakinah Razak 5. EH462410797MY - Nur Afiqah 6. EH462410806MY - Dyana Hafizah 7. EH462410810MY - Maizatul Suhairrah Posted on 25 Mei 2017 1. EH462410837MY - Liyana Izzati 2. EH462410845MY - Faris Ikram 3. EH462410854MY - Elysandra 4. EH462410868MY - Ellyka Elvis 5. EH462410871MY - Nur Khairunisa 6. EP267881996MY - Mohd Firdaus 7. EH462410885MY - Noor Fazira 8. EH462410899MY - Lutfi 9. EH462410908MY - Siti Zubaidah Thank u korang!!!!
    2017-05-25 13:17:00

  • Thank u #arosangels!
    Thank u #arosangels!
    2017-05-25 13:15:01

  • Alhamdulillah, arosa to the next level dh! Nanti akan keluar tv uolsss. Benda elok harus la dikongsi kan? Korang yg mana nak jd team arosa boleh whatsapp pejey tau 0134563821!
    Alhamdulillah, arosa to the next level dh! Nanti akan keluar tv uolsss. Benda elok harus la dikongsi kan? Korang yg mana nak jd team arosa boleh whatsapp pejey tau 0134563821!
    2017-05-25 13:14:13

  • Posted on 21 Mei 2017 
1. EH462410681MY - Hanila Suriani 
2. EH462410647MY - Sutramaya 
3. EH462410655MY - Nur Farah Azmirah
4. EH462410695MY - Rosni Madani
5. EH462410678MY - Fadzilah Md Noor
6. EH462410664MY - Nur Rehan
7. EH462410704MY - Aimi Nursyameem
8. EH462410718MY - Nur Alia Marno 
9. EH462410721MY - Yuhaniza Yusuff
10. EH462410735MY - Nor Anita
11. EH462410749MY - Siti Nur Kamalia
12. EH462410752MY - Aziah 
13. EH462410766MY - Ainnur Athierah

Thank u so much gais, pejey jual ya. Mohon halalkan semua lebih kurang. Dh guna nanti boleh lah share kan feedback kan? Hehe. Thank u arosangels!!
    Posted on 21 Mei 2017 1. EH462410681MY - Hanila Suriani 2. EH462410647MY - Sutramaya 3. EH462410655MY - Nur Farah Azmirah 4. EH462410695MY - Rosni Madani 5. EH462410678MY - Fadzilah Md Noor 6. EH462410664MY - Nur Rehan 7. EH462410704MY - Aimi Nursyameem 8. EH462410718MY - Nur Alia Marno 9. EH462410721MY - Yuhaniza Yusuff 10. EH462410735MY - Nor Anita 11. EH462410749MY - Siti Nur Kamalia 12. EH462410752MY - Aziah 13. EH462410766MY - Ainnur Athierah Thank u so much gais, pejey jual ya. Mohon halalkan semua lebih kurang. Dh guna nanti boleh lah share kan feedback kan? Hehe. Thank u arosangels!!
    2017-05-25 13:12:46

  • Body mist Arosa dh mula dikenali ramai. Ramai lagi yang belum cuba body mist viral ni kan? Arosa dh sediakan dlm botol mini tau. Rm25 satu je tauuuu!! Boleh pakai banyak, lamaaaaa tahan!!! Korang nak cuba? Boleh whatsapp pejey 0134563821.
    Body mist Arosa dh mula dikenali ramai. Ramai lagi yang belum cuba body mist viral ni kan? Arosa dh sediakan dlm botol mini tau. Rm25 satu je tauuuu!! Boleh pakai banyak, lamaaaaa tahan!!! Korang nak cuba? Boleh whatsapp pejey 0134563821.
    2017-05-23 12:43:28

  • BACA SAMPAI HABISSSSSSSS
    BACA SAMPAI HABISSSSSSSS
    2017-05-22 10:48:16

  • Apa kata jeylitawan? Korang dh cuba tak?. Confirm akan sukaaaaa tauuuu. <a href=/user/jeylitaskincare/1>@jeylitaskincare</a>
    Apa kata jeylitawan? Korang dh cuba tak?. Confirm akan sukaaaaa tauuuu. @jeylitaskincare
    2017-05-20 01:04:55

    Comments (3)
    🔥 AKAUN DIJUAL ACC FOR SALE 💪:
    Hai maaf ganggu. Nak NAIKKAN FOLLOWERS & BELI AKAUN ig untuk #bisnes? Visit ig kami laju2 ye. Slot PROMOSI TERHAD. Siapa cepat dia dapat! #sayajual Tq 😎😎😎


    Melda Nurajizah Sa'diah:
    Lfl


    Cantik, kurus & antiaging:
    Wah, bestnya👍



    Likes (88)
    misslittletiger



    👑Aωιn👑ziyarati👑



    CANTIK & KURUS SEBELUM RAYA



    💜ⓘⓓⓗⓐⓜ💜





  • Kot2 korang rindu pejey. Hehe
    Kot2 korang rindu pejey. Hehe
    2017-05-20 00:59:15

  • Coffee scrub terbaik di abad ini!

Dapatkan segera! Bleh whatsapp pejey tau, coffee scrub ni legend tauuuu! Bleh rawat org mcm2 dh!
    Coffee scrub terbaik di abad ini! Dapatkan segera! Bleh whatsapp pejey tau, coffee scrub ni legend tauuuu! Bleh rawat org mcm2 dh!
    2017-05-20 00:16:19

  • Posted on 18 Mei 2017

1. EH462410559MY - Nurul Hidayah 
2. EH462410562MY - Hidayah Mustafa
3. EH462410576MY - Jesspret
4. EH462410580MY - Farahanah 
5. EH462410593MY - Hajar 
6. EH462410602MY - Nur Majidah
7. EH462410616MY - Nur Syahirah Norman
8. EH462410620MY - Intan Syazwani 
9. EH462410633MY - Siti Nur Farhana 
10. EP329996165MY - Alkenali Outlet

Thank you so much dearies! Sorry lambat update dekat ig tauuu. Rasanya brg2 dh smpai kan?? Btw esk next pstage tau ada yg nak grab full set promo tu x?
    Posted on 18 Mei 2017 1. EH462410559MY - Nurul Hidayah 2. EH462410562MY - Hidayah Mustafa 3. EH462410576MY - Jesspret 4. EH462410580MY - Farahanah 5. EH462410593MY - Hajar 6. EH462410602MY - Nur Majidah 7. EH462410616MY - Nur Syahirah Norman 8. EH462410620MY - Intan Syazwani 9. EH462410633MY - Siti Nur Farhana 10. EP329996165MY - Alkenali Outlet Thank you so much dearies! Sorry lambat update dekat ig tauuu. Rasanya brg2 dh smpai kan?? Btw esk next pstage tau ada yg nak grab full set promo tu x?
    2017-05-19 22:28:23

  • Premium rice milk soap

Kelebihan :
🌼Dapat mengecutkan jerawat dan mengelakkan kulit daripada naik jerawat
🌼Mengawal minyak di muka dan sebum yang berlebihan
🌼Mengecilkan pori
🌼Menghilangkan sunburn
🌼Kulit akanmenjadi tegangdan fresh
🌼Melembut dan menghaluskan kulit
🌼Dapat digunakan sebagai makeup remover
🌼Menghilangkan daki dibadan
🌼Menghilangkan bau badan

Boleh dipakai untuk muka dan badan. Dijadikan sebagai pencuci muka asas. Boleh digunakan walaupun awak ada pakai sebarang krim malam atau siang.

cara penggunaan : 
Digunakan dua kali sehari sebagai pecuci muka atau sabun mandi seperti biasa. Tidak perlu dibiarkan lama di wajah, terus bilas bersih. 
Ingredients : 
Susu Beras, Beras, Minyak Kelapa, Bahan asas sabun. 
Harga : RM18
Berat : 100g
    Premium rice milk soap Kelebihan : 🌼Dapat mengecutkan jerawat dan mengelakkan kulit daripada naik jerawat 🌼Mengawal minyak di muka dan sebum yang berlebihan 🌼Mengecilkan pori 🌼Menghilangkan sunburn 🌼Kulit akanmenjadi tegangdan fresh 🌼Melembut dan menghaluskan kulit 🌼Dapat digunakan sebagai makeup remover 🌼Menghilangkan daki dibadan 🌼Menghilangkan bau badan Boleh dipakai untuk muka dan badan. Dijadikan sebagai pencuci muka asas. Boleh digunakan walaupun awak ada pakai sebarang krim malam atau siang. cara penggunaan : Digunakan dua kali sehari sebagai pecuci muka atau sabun mandi seperti biasa. Tidak perlu dibiarkan lama di wajah, terus bilas bersih. Ingredients : Susu Beras, Beras, Minyak Kelapa, Bahan asas sabun. Harga : RM18 Berat : 100g
    2017-05-19 22:24:55

  • Posted on 16 Mei 2017

1. EH461856778MY - nur Azalia 
2. EH461856781MY - Nurfazila
3. EP268548745MY - Huda Abdulla 
4. EP278575475MY. - Nur Syahirah 
5. EH461856795MY - Muhammad Amiri 
6. EH461856818MY - Nor Azahira 
7. EH461856821MY - Nur Syamira 
8. EP200499241MY - Izzati Zolpata
9. EH462410528MY - Nurul Syazwani 
10. EH462410531MY - Hanny Zakaria 
11. EH462410545MY - Sayidah

Thank youuuu dear fr ur purchase!!enjoy ur scrubs ok! Next postage minggu ni khamis tauuuuu! 😘😘
    Posted on 16 Mei 2017 1. EH461856778MY - nur Azalia 2. EH461856781MY - Nurfazila 3. EP268548745MY - Huda Abdulla 4. EP278575475MY. - Nur Syahirah 5. EH461856795MY - Muhammad Amiri 6. EH461856818MY - Nor Azahira 7. EH461856821MY - Nur Syamira 8. EP200499241MY - Izzati Zolpata 9. EH462410528MY - Nurul Syazwani 10. EH462410531MY - Hanny Zakaria 11. EH462410545MY - Sayidah Thank youuuu dear fr ur purchase!!enjoy ur scrubs ok! Next postage minggu ni khamis tauuuuu! 😘😘
    2017-05-16 11:12:21

  • Thank u dear! Cantiknyaaa lahaaaai. Enjoy your scrub tau!!!
    Thank u dear! Cantiknyaaa lahaaaai. Enjoy your scrub tau!!!
    2017-05-16 11:10:08

  • Korang tau tak kita dh ada flavor baru?? Ada tiga flavor baru!!!! 1. Creme Brulee
2. Cotton Candy
3. Strawberry Cheesecake

Yg mana satu pilihan hati?
    Korang tau tak kita dh ada flavor baru?? Ada tiga flavor baru!!!! 1. Creme Brulee 2. Cotton Candy 3. Strawberry Cheesecake Yg mana satu pilihan hati?
    2017-05-16 11:09:24

  • Posted on 14 Mei 2017

1. EH461856702MY - Ummi 
2. EH461856716MY - Sayidah Nafisah
3. EH461856720MY - Johan Rizal 
4. EP268139025MY - Nur Syahirah 
5. EH461856733MY - Nurnadia Najihah
6. EH461856747MY - Syahirah Farzana
7. EH461856755MY - Saridah Zakaria 
8. EP329995236MY - Laugvender Boutique

Alhmdulillah. Sorry lambat update. Saya jual ya, maaf kalau ada salah silap, lebih kurang mohon halalkan tau. Next postage esk! Siapa nak join postage esk? Bleh Whatsapp sis skang tau
    Posted on 14 Mei 2017 1. EH461856702MY - Ummi 2. EH461856716MY - Sayidah Nafisah 3. EH461856720MY - Johan Rizal 4. EP268139025MY - Nur Syahirah 5. EH461856733MY - Nurnadia Najihah 6. EH461856747MY - Syahirah Farzana 7. EH461856755MY - Saridah Zakaria 8. EP329995236MY - Laugvender Boutique Alhmdulillah. Sorry lambat update. Saya jual ya, maaf kalau ada salah silap, lebih kurang mohon halalkan tau. Next postage esk! Siapa nak join postage esk? Bleh Whatsapp sis skang tau
    2017-05-15 03:05:53

  • Siapa kata lelaki x leh pakai/ jual beauty product??? See, tgk abangrosa kita, dpt achieve top achiever march hari tu! Congrtas Amar!
    Siapa kata lelaki x leh pakai/ jual beauty product??? See, tgk abangrosa kita, dpt achieve top achiever march hari tu! Congrtas Amar!
    2017-05-15 01:00:01

  • Arosa Whitening Body Scrub

Cara Pakai 🌸

1. Basahkan badan 
2. Gosok Arosa body scrub ke serata badan secara perlahan-lahan . Fokus pada area yang gelap.
3. Bilas dengan sedikit air untuk mengeluarkan buih.
4. Setelah selesai scrub ke serata badan, bilas bersih! Kulit anda akan terasa bersih, cerah dengan beberapa kali penggunaan. 
Amaran : Anda akan berbau wangi semerbak selepas selesai scrub. Jangan lupa sorok scrub anda, bagi mengelakkan ianya habis dengan cepat. 
Info Product : - Menghilangkan gatal-gatal pada kulit - Menghilangkan sunburn
- Merawat masalah kulit sensitive - Menghilangkan bau badan
- Mencerahkan dan menanggalkan daki daki degil di badan
- Bau yang wangi dan menyenangkan
- Diperbuat daripada garam mineral asli dan pewarna yang dibenarkan
- Tidak boleh dipakai sekiranya ada luka di badan. - Terdapat dalam tiga bau  1) Cheering Cherry  2) Milky Vanilla  3) Tropical Sensation

#homemadescrub #organikscrub #cantiktanpakimia #cantikbebaskimia #cantiktakperlukimia #tiadakimiantarakita #whiteningbodyscrub #arosabeauty
    Arosa Whitening Body Scrub Cara Pakai 🌸 1. Basahkan badan 2. Gosok Arosa body scrub ke serata badan secara perlahan-lahan . Fokus pada area yang gelap. 3. Bilas dengan sedikit air untuk mengeluarkan buih. 4. Setelah selesai scrub ke serata badan, bilas bersih! Kulit anda akan terasa bersih, cerah dengan beberapa kali penggunaan. Amaran : Anda akan berbau wangi semerbak selepas selesai scrub. Jangan lupa sorok scrub anda, bagi mengelakkan ianya habis dengan cepat. Info Product : - Menghilangkan gatal-gatal pada kulit - Menghilangkan sunburn - Merawat masalah kulit sensitive - Menghilangkan bau badan - Mencerahkan dan menanggalkan daki daki degil di badan - Bau yang wangi dan menyenangkan - Diperbuat daripada garam mineral asli dan pewarna yang dibenarkan - Tidak boleh dipakai sekiranya ada luka di badan. - Terdapat dalam tiga bau 1) Cheering Cherry 2) Milky Vanilla 3) Tropical Sensation #homemadescrub #organikscrub #cantiktanpakimia #cantikbebaskimia #cantiktakperlukimia #tiadakimiantarakita #whiteningbodyscrub #arosabeauty
    2017-05-14 01:21:57


Tetiba Face Scrub homemade kita ni menjadi kegemaran ramai!! Sbb dh ramai org mula tauu akan kelebihan beras pitera. Aalaaaaa mcm sk11 duk guna tu, beras pitera ni bukan murah tau. Kita import khas dr Jepun lagi! Korang boleh beli ni dengan hanya RM29 sahaja. Boleh pakai smpai 2-3 bulannnn. Wuyoh! Jimat x jimat?
source:www.instagram/arosa.my